FAQ

Afhankelijk van de inzet van het boek ondersteunt het boek jullie organisatie op diverse vlakken:

  • Verantwoordelijkheid van persoonlijke ontwikkeling, persoonlijk leiderschap en vitaliteit ook bij de medewerker leggen. Met als doel gemotiveerde, gezonde en bekwame medewerkers.
  • Nieuwe medewerkers sneller wegwijs maken in de organisatie, zodat ze sneller op niveau gewenst functioneren zijn, verloop verminderd en talent beter behouden kan worden.
  • Beter begrip van missie, strategie en kernwaarden, waardoor de betrokkenheid versterkt en het werkplezier vergroot.
  • De zichtbaarheid van HR en/of interne communicatie vergroten.

Onze brede klantengroep waarderen de samenwerking én de effectiviteit van het boek met een cijfer 9. Vele klanten bestellen het boek ook bij in een nieuwe druk, wat hun tevredenheid bevestigt.

Samen bespreken we in de eerste sessie jouw wensen en doelen. Op basis van onze jarenlange ervaring doen wij een praktisch voorstel voor het verdere traject, waarbij direct duidelijk is wie wat wanneer zal opleveren. We werken met een duidelijk stappenplan, korte lijnen en heldere deadlines. Dit zorgt voor korte doorlooptijden en een gegarandeerd hoge kwaliteit.

 

Meer over werkwijze

Dit hangt af van de insteek van het project en jullie wensen. Elk proces is uniek. De content vanuit onze kant is helemaal ready to go. Het enige dat jullie nog hoeven doen is keuzes maken en input leveren voor specifieke content vanuit de organisatie.

Laat de samenstelling en de vormgeving met een gerust hart over aan onze projectmanagers en designers. Wij begeleiden en ontzorgen je gedurende het hele proces. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise weten wij precies hoe we jouw project het best kunnen aanvliegen. We hebben best practices van diverse branches en werken met een duidelijk stappenplan, korte lijnen en heldere deadlines.

Om je een indruk te geven: de gemiddelde tijdbesteding aan de kant van de klant is ongeveer 16 uur voor het complete proces.

Ja. Juist. Dat blijkt ook wel  uit de enorm gestegen vraag naar ons product.

 

We leven in een tijd waarin (te) veel digitaal is. Zakelijk en privé lijken we vaak vergroeid met onze telefoon. In deze hectische tijd is het belangrijk regelmatig even stil te staan. Je met elkaar te verbinden. Te werken aan persoonlijke groei. Te reflecteren. Te dromen. Onderzoek toont aan dat het op papier opschrijven van ervaringen, ideeën en ontwikkelingen één van de beste strategieën om meer over jezelf te weten te komen en je toekomstige prestaties aanzienlijk te verbeteren. Belmondo Books is ontwikkeld vanuit deze wetenschap.

Meer lezen

Duurzamer dan je denkt. Digitale ‘producten’ zoals je telefoon en laptops zorgen voor een enorm energieverbruik en vergeet daarbij ook niet de C02 die datacenters uitstoten voor de opslag van alle data. En ter vergelijk: een Belmondo-boek van 160 pagina’s stoot 0,6 kilo CO2 uit. Een stuk rundvlees van 200 gram zorgt voor een uitstoot van 3,6 kilo.

Lees meer over Belmondo Books en duurzaamheid

Bronnen: de Correspondent, Mileucentraal.nl 

De minimale projectprijs is € 7.500. De prijs is afhankelijk van de oplage. In een verkennend gesprek nemen we kort de wensen door en dezelfde dag nog ontvang je een passende offerte.

De minimale oplage is 100 tot 150 stuks. Boeken met ronde hoeken en een elastiek gaan vanaf oplage 400. De ervaring leert overigens dat onze klanten bij de 1e druk eerder iets te weinig bestellen dan te veel. Het enthousiasme intern na de oplevering is vaak zo groot dat ze vaker worden uitgereikt dan gedacht.

Afhankelijk van de hoeveelheid content hebben we 2 tot 6 weken nodig en voor het drukken van het boek ongeveer 4 weken. In totaal is de productietijd dus 6 tot 10 weken. Maar als het écht moet, kunnen we altijd kijken of we ergens kunnen versnellen.

Zoveel als jullie willen. Sinds onze start in 2009 bouwen wij continu aan een bibliotheek vol waardevolle content, visuals, tests, tips en opdrachten rondom thema’s als zingeving, persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en vitaliteit. Een rijke verzameling die volledig tot jouw beschikking staat. Het enige dat je nog hoeft te doen is een selectie te maken, deze toe te voegen aan jouw persoonlijke content, en klaar is Kees. Wij zorgen ervoor dat het een logisch verhaal wordt, waarin jouw medewerker de hoofdrol speelt.

Onze pocketbooks kun je op vele manieren inzetten. Veel klanten reiken het uit als inspirerend cadeau bij de pre- en/of onboarding, als nieuwjaarsgeschenk of bij de lancering van een employer branding campagne of een nieuwe strategie. We hebben duidelijke instructies voor leidinggevenden, werken met een contentkalender en hebben diverse andere tips hoe je het boek blijvend kunt inzetten, je leest het hier.

We hebben ervaring sinds 2009 met het maken van de pocketbooks. We zorgen voor weinig vergankelijke content in de boeken en jij als klant kan putten uit onze grote contentdatabase die we continue updaten een aanvullen.

Onze klanten bestellen vaak voor ongeveer een jaar vooruit. We hebben een goed en laagdrempelig proces om daarna een herdruk te doen met wijzigingen waar nodig.

Download ons gratis magazine!

Download magazine
Thomas Beekman - Belmondo Books

Nieuwsgierig? We vertellen je graag meer!

Benieuwd hoe het boek van jouw organisatie eruit zou zien, wat het oplevert en welke aanpak het best werkt? We adviseren je graag.

Contact